V sodelovanju z Darilnica Klavdija Tete Kofetarce

Pozdravljene!

Tako, prišel je moj dan za objavo v sodelovanju z Darilnica Klavdija in z njim moj izziv tako imenovanih TET (teta v množini) hihi

Odločila sem se, da jih pobarvam z različnimi mediji. S tem sem želela pokazati, da se nam ni potrebno se omejiti samo na en medij, ko se lotimo barvanja motivov naj si bo to za čestitke ali pa za kakšen drugačen izdelek.

Postopek:

Odtisnemo motiv naših Tet Kofetaric na akvarelni papir z Archival Ink blazinico.

Odtisek začnemo barvati z našimi čudovitimi flomastri Spectrum Noir Sparkle, polnih drobnih bleščic (ne pozabimo, da smo v decembru in da si lahko privoščimo več "kičastih" dodatkov). Sama sem uporabila komplet pastelnih barv, ki so kot nalašč za to obdobje.
S pomočjo Distress Oxide blazinic sem pobarvala ostale dele njihovih oblek ter ozadje.
Za njihove obraze sem uporabila Chameleon barvice, ker je njihov učinke zame najboljši. Ker pa je naša osnova dokaj teksturiran akvarelni papir sem uporabila Turpertin za lepše prelivanje barve. Če bi uporabila gladek papir, ta korak ne bi bil potreben.Za piko na i, sem uporabila Gel pisalo bele barve, s pomočjo katerega sem tu in tam dodala kakšen detajl (pike na hlačah, detajl na kapi, odsev na njihovih lončkih, itd) Za njihove ustnice sem želela uporabiti medij s pomočjo katerega bi lahko dodala malo živahnosti našim tetam, za kar je kot nalašč pisalo Dylusions (Postbox red). Zelo intenzivne barve, ki so prav lepo vidne tudi na temnejših podlagah!


Odtisek je končan, sedaj pa se lotimo našega ogledala oz okvirja. Pobarvala sem ga z akrilno barvo. Omeniti moram, da je to posebna akrilna barva s kovinskim leskom, lahko pa uporabite katero koli akrilno barvo, ki vam je všeč.


Ko se barva posuši, vzemite plastično šablono in strukturno pasto in dodajte vzorec na okvir. Ko se strukturna pasta posuši lahko vzorec tudi prebarvate, v našem primeru bomo pustili vzorec bele barve.
Sedaj nam ne preostane drugega kot da zalepimo pobarvan odtisek na sredino okvirja s pomočjo lepila.

Naš okvir je končan!Uporabljen material:

Distress Oxide https://goo.gl/9yd5Qw
Bleščice https://goo.gl/xW2Wvx
Ranger Barvni Marker https://goo.gl/srWLLB
Akvarelni papir https://goo.gl/mRGiuP
Spectrum Noir Sparkle https://goo.gl/jNRSC1
Akrilna Barva https://goo.gl/JHrJ1E
Art Impressions https://goo.gl/QhxUbq
Plastična šablona https://goo.gl/1xsBCe

Comments

  1. Ma fenomenalno je tole izpadlo ... waw waw in še enkrat waw <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts