V sodelovanju z Darilnica Klavdija #5 Luškan KameleončekPozdravljene ustvarjalke!

Ponovno je tukaj en luškan projekt in seveda video z vsemi prikazi o nastajanju! Veliko zabave in barvanja, kar je razvidno tudi na končnem izdelku. Me je pa prijelo, da bi si nabavila pravega kameleona, ker so tako luškani.


Najprej sem se lotila ozadja. Na akvarleni papir sem nanesla vodo in nato s čopičem nanašala Distress Oxide.

Med čakanjem, da se ozadje posuši, sem dekorirala tag, ki sem ga predhodno izrezala iz naravnega kartona. Pobarvala sem ga s črnim Distress Oxidom in ga poškropila z vodo. Na dobljeno ozadje sem odtisnila podobo kameleona (z isto črno barvo). Ker Distress Oxidi rabijo malo več časa za sušenje sem to izkoristila v svoj prid in potresla prozoren embossing prah na odtiske in vroče embosirala, za dodaten efekt.

Kameleona in rože sem predhodno pobarvala s Chameleon barvicami in jih izrezala.

Izrezala sem tudi napis Friend in ga pobarvala z Spectrum noir sparkle bleščicami (Peony) roza barve. Ko se je napis posušil, sem ga zalepila na tag. Dodala sem še našega kameleona in rože.

Kasneje sem pripravjeno ozadje zrezala na določeno velikost. Zalepila sem na črn kos papirja, ki je le za par milimetrov večji od akvarelnega ozadja. Vse skupaj sem zalepila na roza osnovo za voščilnice.

Na koncu sem dodala tag, ki smo ga pripravili. Ker mi je manjkalo malo svežine, sem dodala še napis, ki sem ga vroče embosirala z belim embossing prahom.

Pika na i je pa še dodatek Glossy Accents na oko ter malo Winks of Stella po telesu kameleona (nikoli ni preveč bleščic).

Materiali, ki sem jih uporabila najdete v spletni trgovini Darilnica Klavdija (spodaj je tudi seznam).

Uporabljeni materiali:
Distress Oxide https://goo.gl/9yd5Qw
Archival Ink https://goo.gl/pAUKoq
Glossy Accents https://goo.gl/ErM2u8
Osnove za voščilnice https://goo.gl/xfghqY
Embossing Prah https://goo.gl/JTLhjg
Akvarelni papir https://goo.gl/mRGiuP
Spectrum Noir Sparkle https://goo.gl/jNRSC1
Lepila https://goo.gl/9gc4dMVIDEO na povezavi:

https://youtu.be/K-fyWRxuD90
Se vidimo kmalu z novo objavo, do takrat pa prisrčen pozdrav!
Sandra K. U. 

Comments

Popular Posts