Naše prve štampiljke - Predstavitev seta Moje prvo leto v sodelovanju z Vanči Ustvarja in Darilnica Klavdija

En velik pozdrav vsem!

Objavljam čudovito novico in sicer izšle so čisto nove slovenske štampiljke, ki bodo v prodaji od sobote 20.10.2018, v trgovini Darilnica Klavdija. Pripravljene so bile z veliko ljubezni štirih ustvarjalk in v sodelovanju z Darilnica Klavdija, ki nas je na tej poti podprla in verjela v nas.




Predstavitveni video vseh štampiljk si lahko ogledaš TUKAJ.

Danes je dan, ko predstaljamo prvi set štampiljk z imenom Moje prvo leto, ki ga je za vse nas oblikovala moja dobra prijateljica, naš ustvarjalni angel, Vanja iz Vanči ustvarja. Izjemno ponosna sem na njeno delo in srce, ki ga je vložila v ta set štampiljk, zato z vami delim predstavitveni VIDEO.

Verjamem, da vam bodo štampiljke všeč in da boste z njimi ustvarjale čudovite stvari, kar je tudi namen le teh.

Vabljene k ogledu ostalih linkov za več ustvarjalnih idej:


Topel objem

***************************************

Hi everyone!

I have an exciting news for you! On 20th of October we are releasing new Stamp Sets in collaboration with Darilnica Klavdija and three of my Crafty Friends! We are so proud and excited for this new stamps in Slovenian language. 



Here you can see the presentation VIDEO of all four Sets.

Today we are presenting the first Set of four, My First Year, that designed my very good friend Vanja from Vanči Ustvarja. She made this Stamp Set for the first year of life of the newborn. I think you will love it as much as I do.

Here is the VIDEO of My First Year Stamp Set.

For more inspirations and ideas visit Blogs of my very good friends:



Big Hug 

Comments

Post a Comment

Popular Posts