V sodelovanju z Darilnica Klavdija #2Confetti Jar


Pozdravljene ustvarjalke!

Danes je ponovno čas za ustvarjanje z Darilnico Klavdijo in čas novih inspiracij.

Všeč mi je, ko sem postavljena pred ustvarjalni izziv, ker iz mene potegne vse najboljše zamisli. Tak projekt vam predstavljam danes.

Vsi imamo doma kakšno prazen steklen kozarec (če pa nimate še, pejte hitro pojesti tisto marmelado ali čokoladni namaz do konca ☺), ki nam ga je včasih prav težko zavreči ker "čutimo", da se v njem skriva potencijal. Tako sem tudi jaz želela reciklirati enega izmed teh kozarcev in nastalo je tole.


Kozarec očistimo vseh nalepk, tako da dobimo čisto in gladko površino.

Vzamemo zaščitni trak, ki ga uporabljajo pleskarji in z njim polepimo kozarec v željenem vzorcu.
Z akrilno barvo Dylusions Paint (Cherry Pie) in nanašalno gobico nanesemo barvo na mesta ki nismo polepili in počakamo, da se barva posuši.

Medtem časom lahko pripravimo pokrovček. Z VersaMark blazinico potapkamo po pokrovčku in potresemo z embossing prahom. V mojem primeru sem uporabila čudovit embossing prah Sweet Dixie, roza barve z bleščicami (pink sparkle), da se bo lepo podal z mojo akrilno barvo v fuksija odtenku.

Svetujem, da pokrovček embosiraš postopoma, torej 2 do 3x ker se med segrevanjem z vročo pištolo zelo segreje, zato moreš biti zelo pazljiva na roke in na delovno površino. Sama sem postopek ponovila 3x. Rezultat je čudovit bleščeč pokrovček, ki bo dal piko na i našemu izdelku.
Sedaj lahko odstranimo zaščitni trak in dobile bomo čudovit vzorec narejen z akrilno barvo.
Ne preostane nam drugega kot, da dodamo še nekaj rožic in trak, v mojem primeru čipko, da zaključimo naš kozarec.

Ker verjamem, da je naša Klavdija tudi sladkosneda kot sem tudi jaz, ji bom tale naš kozarec podarila. še prej pa napolnila s konfeti, za tiste dni ko "nam pade cukr". hi hi hi

Ni lepšega kot doma narejeno darilo, ki je primerno za več priložnosti. Naš kozarec bomo podarili naši sladkosnedi prijateljici, lahko pa ga damo kot darilo za poroko, birmo, obhajilo itd.

Upam, da sem vas navdušila in da boste tudi same poskusile ustvariti kaj podobnega, zato prilagam seznam pripomočkov:

Ranger Dylusions barva: https://goo.gl/hqd3Sr 
Papirnate rože: https://goo.gl/SaBBwd 
Prašniki: https://goo.gl/huuFBA 
Sweet Dixie: https://goo.gl/cGr6bs

Sedaj vas pa prav lepo pozdravljam in želim veliko ustvarjalnih idej.

Sandra K.U.




Comments

Post a Comment

Popular Posts